Koncerti.net d.o.o.
prevozi na koncerte
prodaja vstopnic
031 617 781 | koncerti@koncerti.net

O Koncerti.net

Koncerti.net d.o.o.
Drožanjska cesta 96
8290 Sevnica


IBAN: SI56 6100 0002 7326 605
SWIFT: HDELSI22
ID št. za DDV: SI71025456
Matična številka: 9173013000
Št. licence GZS: 2461, 2462
Poslujemo od 29.10.2001 (od 11.7.2022 kot d.o.o.)

Koncerti.net upravljam in za Koncerti.net stojim Tadej Košmerl.

Sem velik ljubitelj glasbe in od leta 1999 redno obiskujem koncerte tako doma kot v tujini. Seznam koncertov, ki sem jih doživel, najdete tukaj.

Moja agencija Koncerti.net, ki domuje na www.koncerti.net, je nastala in zrasla v želji, da tudi vam omogočim obisk koncertov, ki jih želite doživeti. Vesel sem, da toliko ljubiteljev glasbe že več kot dve desetletji potuje s Koncerti.net in da smo v tem času doživeli praktično vse koncerte, ki so se v tem času zgodili v naši okolici. Celoten seznam koncertov, ki smo jih v vseh teh letih doživeli, najdete tukaj.

Veseli me, da marsikomu pomeni obisk koncerta s Koncerti.net več kot le to – pomeni tudi druženje z ljudmi, ki imajo podoben glasbeni okus, podoben način razmišljanja in življenja. Na naših poteh so se stkale že mnoge prijateljske vezi in tudi sam sem v vseh teh letih spoznal obilico zanimivih in posebnih ljudi, s katerimi me zdaj veže pristno prijateljstvo. Prav to mi pri Koncerti.net še največ pomeni – druženje, prijateljstvo, dober namen – stvari, za katere se zdi, da jih je v današnjem svetu vedno manj. Tako se mi zmeraj, ko se zberemo na avtobusu in odpeljemo dobremu koncertu naproti, zdi, da smo naredili tudi nekaj dobrega. Da smo vam omogočili, da doživite svoje glasbene sanje, ki se jih boste z veseljem še dolgo spominjali!

Pred leti sem na e-mail prejel poročno fotografijo. Spodaj je pisalo: spoznala sva se na avtobusu na tem-in-tem koncertu. Vesel sem, da s Koncerti.net pomagam soustvarjati takšne pozitivne in posebne stvari.

Skupaj z menoj so Koncerti.net še moji zvesti koncertni spremljevalci, ki poskrbij(m)o, da je vaš koncertni izlet nepozaben in brezskrben.

Veselim se vseh prihodnjih ogledov koncertov in upam, da se srečamo na avtobusu na poti na kakšen dober koncert!

Zakaj torej na koncert s Koncerti.net?

  • ker za Koncerti.net stojimo pravi ljubitelji koncertov,
  • ker vemo odgovore na vsa vaša vprašanja glede koncertov, saj smo obiskali že vsa koncertna prizorišča, na katera vas peljemo,
  • ker vas na koncerte spremljajo usposobljeni spremljevalci,
  • ker imamo največjo ponudbo koncertnih aranžmajev,
  • ker imamo garantirano najnižje cene,
  • ker vam ponujamo plačilo z zamikom, tudi na štiri obroke,
  • ker delamo s predanostjo, srcem in strastjo.

Pridružite se nam na naših koncertnih avanturah!

 

Prijava
Prekliči